Bodø Travbane

bodö-travbana-logoNye Bodø Travbane er en knallfin travbane i naturskjønne omgivelser ved Bestemorenga, en kort kjøretur fra Bodø. Denne vakre travbanen åpnet dørene i 2011 til stor glede for lokalbefolkningen – over ett tusen mennesker var å se jublende på den splitter nye banen en varm julidag det året. Nå kunne travglade nordlendinger ta turen til en ny, 1000 meter lang bane like utenfor byen, og spille på totalisatorer langt oftere. Med fremragende fjelltopper i bakgrunnen spurter jockeyene av gårde med hestene foran seg, et vakkert syn man sent vil glemme. Noen blir millionærer på slike begivenheter, de som har nok av kunnskap og gullhår et visst sted for å gjette flere plasseringer etter hverandre. Hester er jo ganske uforutsigbare, selv om enkelte kommer opp i langt bedre form enn andre.

Hete tips for trav

De fleste som besøker en travbane, velger å satse penger på hestene. Kiosker sender trav på dagene, mens på nettet har du alltid tilgang til alt du trenger – inkludert direktesendinger fra ulike travbaner. Om du vil tjene penger på travsport, er det mest lukrativt å bruke datamaskinen (eller nettbrett/smarttelefon). Da kan du lese deg opp på formen til hestene, på tidligere resultat, og se oddsen før du satser. Flere nettsider tilbyr forresten tips til hester man kan spille på, samt norske tips til andre spill. Totalisatorspill er mest spennende, med flere millioner i potten. V75, V65, V55 – uansett hvilken av dem du velger kan du bli rik på trav. Les deg dog opp på noen forskjellige tips før du setter en innsats. Slik forsikrer du deg om at ekspertene vet hva de snakker om. Setter du syv rette, er du rik. Husk på det. De heteste tipsene dukker dessuten opp rett før selve løpet, siden enhver lille oppdatering kan forandre utfallet. Plutselig er jockeyen syk, eller hesten har sovet dårlig etter den lange kjøreturen. Mange faktorer påvirker tipsene, og en hendelse i de siste minuttene kan være avgjørende.

Kort, billig flytur i full komfort

bodö-travbanaEr man glad i trav, er det et must å ta en tur til Bestemorenga. Her holder Bodø Travlag til, et travlag som kaller seg «Norges Artigste». Stor spillehall, stort kjøkken, selskapslokaler og kafe, grillhytte – du finner det aller meste på det moderne anlegget Bodø Travbane består av. Ja, her kan du sitte innendørs i varmen mens du ser hestene farte omkring på den ovale banen. Lokale trenere har oppnådd gode resultater, har finner du blant andre Gry Kanstad – Norgesmesteren fra 2010. Når åtti hester samles på Bodø Travbane og kjemper om seieren i en rekke spennende løp, er det duket og klart for helaftens underholdning hele familien kan være med på. Totalisatorløp tiltrekker både hesteelskere og nordmenn med sans for pengespill. Samt en rekke mennesker som er begge deler, selvfølgelig. For hestefrelste er som regel konkurransedyktige og liker å være først. Raskest. Når du bestemmer deg for å besøke Bodø Travbane, er det bare å finne en billig billett med Norwegian, så kan du fly i full komfort med trådløst nett og kose deg på veien.

Privacy Policy