Datakunnskap på skolen

Det er utrolig viktig for den kommende generasjonen at skoleutdanningen følger med i tiden. Heldigvis er Norge et velferdsland der vi faktisk har råd til å foreta nødvendige oppgraderinger så ofte som mulig. Alle skoler i Norge har allerede fått egne datarom der barna får den kunnskapen de behøver for å være klare for fremtiden, og mange velger sin fremtid allerede på grunnskolen. Datakunnskap på skolen gir barna et godt steg i riktig retning fra tidlig alder, og mange finner ut i ung alder at de vil bli webdesignere og datateknikere. Webdesignere er det alltid et stort behov for, siden en god hjemmeside er uunngåelig om man vil ta seg inn på det moderne markedet.

Hvor hadde WordPress vært uten mengder av flinke datautviklere og webdesignere? Hvem hadde skapt den flotte hjemmesiden Casinovinnere.com, hvis ikke flinke webdesignere hadde eksistert? Hvor hadde Steve Jobs jobbet om han ikke hadde hatt tilgang til datamaskiner og annet teknisk utstyr fra tidlig alder? Det er bare å krysse fingrene og håpe at utviklingen i skolesystemet fortsetter med like stor fart som den har gjort hittil.

Datakunnskaper er utrolig viktige i vår moderne dataverden. Alt styres av programutviklere – alle nye apper til smarttelefonene, nye dataspill, flotte hjemmesider, ting hadde virkelig stoppet opp om ikke kunnskap om data hadde vært tilgjengelig for både store og små.

Privacy Policy